Huwelijksretraite plus

Wanneer een drievoudig snoer meer een zijden draadje lijkt te zijn.

Een paar dagen er helemaal tussen uit om intensief na te denken over je huwelijk samen met een psycholoog/bijbels counselor, met huiswerkopdrachten, bijbelstudie, maar ook tijd voor ontspanning.

Als mens streven we vaak naar ons eigen geluk. Maar wat is het doel van het huwelijk? Het gaat er in een huwelijk niet om dat je beiden zo happy mogelijk bent, maar dat je beiden individueel én vooral als eenheid tot het doel mag komen waarvoor God jullie samengebracht heeft. Dat brengt pas echt geluk. Die eenheid raken we zo makkelijk kwijt als we druk raken met ons eigen leven en de invulling daarvan, zonder dat we regelmatig de tijd nemen om te bespreken waar we samen staan en welke richting we oplopen. Dan kunnen er zomaar spanningen en knelpunten onstaan die een eigen leven kunnen gaan leiden en voor steeds meer verwijdering zorgen.

Een retraite in een ontspannen setting helpt om open en eerlijk te kunnen zijn over de knelpunten in jullie huwelijk om vervolgens te zoeken naar meer verbinding… met God en met elkaar. Werken aan een drievoudig snoer, zodat je met meer hoop en veerkracht naar huis kunt voor het vervolg van jullie weg samen in de juiste richting.

Waar? In Battenoord (voorhuis met alle benodigde faciliteiten zoals keuken/ badkamer e.d.)
Wanneer? Drie óf vier dagen (ma-vrij). Data in overleg.
Kosten? € 395,- voor 3 dagen/2 overnachtingen) € 495,- voor 4 dagen/ 3 overnachtingen (excl. maaltijden)

Voorafgaand kunnen jullie beide een vragenlijst invullen die vervolgens gebruikt zullen worden bij het opzetten van een bij jullie passend programma.

Voor aanmeldingen of vragen kunt u contact opnemen met Ellen Oosterhuis. Zij is bereikbaar via ellenoosterhuis@guttaspei.nl / 06 835 500 52. Of vul het contactformulier op de site in en dan zal Ellen contact met u opnemen.